DSC_0037

Comencem el nou any i seguim bé, però la crisi sanitària encara ens manté confinats dins la Llar. Tot i això, S.S.M.M. els Reis d’Orient, els seus patges i l’alcalde de Mollerussa ens han vingut a visitar a l’exterior de la residència. Uns quants usuaris els han anat a esperar fora i els altres s’han quedat darrere els vidres. Feia una tarda freda de gener però el sol ens ha acompanyat i la rebuda ha quedat ben lluïda. La Directora de la Llar, l’Anna, ha donat la benvinguda a ses Majestats i la Magda Ramon els ha adreçat unes paraules.

Els Reis s’han acomiadat i tot seguit hem passat dins de la sala de la planta baixa a recollir els regals que ens han deixat. Ha estat una tarda màgica i hi ha hagut regals per a tothom. Les treballadores també han estat molt contentes perquè han portat una cadira de bany i altres estris per poder atendre millor als usuaris gràcies a la carta que vam escriure a través de la colla dels 50 de Mollerussa. En acabar hem fet un tastet de torrons, neules i polvorons.

Esperem que l’any vinent puguem rebre als Reis a casa nostra com sempre: amb el caliu de la Llar i uns fantàstics trons on descansin del llarg viatge.