DSC_0332

Al gimnàs de la Llar, els residents s’han proposat fer el Camí de Sant Jaume acompanyats per les fisioterapeutes de la Llar i arribar a la destinació final de tot bon pelegrí: Santiago de Compostel·la. Des del mes de febrer que no paren de pedalar incansablement per arribar al seu objectiu.

Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida entre els usuaris i els motiva a fer exercici i a superar-se amb un objectiu comú. És una activitat esportiva on no es busca la competitivitat, sinó que es busca el companyerisme i fer camí sumant els esforços de tothom.

Tot esforç té la seva recompensa i, el 22 d’abril, van arribar a Santiago després de recorrer imaginàriament ciutats i indrets de la geografia d’Espanya. No us penseu que hi han anat directament, no, han fet un bon tomb!

Van sortir de Sant Pere de Rodes (Camí Català) passant pel Palau d’Anglesola (molt a prop de Mollerussa), Alcoletge… fins a Burgo de Ebro per empalmar amb el Camí de l’Ebre (…Fraga, Saragossa, Logronyo). A partir d’aquí van agafar el Camí Francès. Parada a Burgos per descansar i conèixer més la ciutat, les tradicions, la gastronomia…i cap a Irun (Camí Basc). Retorn altre cop a Burgos seguint el Camí Francès fins a Melide i pel Camí Primitiu fins a Oviedo i d’allí agafen el Camí de Sant Salvador fins a Leon. Retorn fins a Melide i continuació de la ruta fins a SANTIAGO pel Camí Francès.

El dia 23 d’abril, durant els actes de la Diada de Sant Jordi, es va celebrar aquesta gesta d’equip i cada pelegrí va poder recollir la seva credencial amb els segells de tots els llocs per on s’havia passat.

ENHORABONA a tots els participants per haver fet 2700 km. 

Ara toca fer el camí de tornada o buscar nous camins alternatius.