1619451192099

Amb l’arribada del bon temps ens han vingut instal·lar el nostre mural fet amb taps de plàstic reciclats. Aquest projecte creatiu, sostenible, integrador i commemoratiu va ser realitzat al taller de la Llar durant el 2020, any en què vam celebrar el 25è aniversari (confinat). La inauguració va tenir lloc a l’octubre dins de la residència i no ha estat fins ara (abril 2021) que s’ha col·locat en l’emplaçament definitiu: una paret blanca del jardí visible a través dels finestrals de l’interior del gimnàs i del taller de la Llar.

El mural fa 7,53 m. de llargada i 1,22 m. d’alçada i está format per 6000 taps reciclats d’ampolles que hem anat recollint a través de voluntaris, familiars, treballadors i persones que s’han assabentat del projecte i han volgut col·laborar amb nosaltres.

El jardí es veu alegre amb tants colors i aquesta primavera i estiu el podrem gaudir plenament.